Prof. Dr. Mahfuz Elmastaş' ın Laboratuvarımızı Ziyareti

Bartın Üniversitesi Fen Fakültesi “Kariyer Günleri” kapsamında Üniversitemizde bulunan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahfuz Elmastaş Merkezi Araştırma Laboratuvarımızı ziyaret etmiştir. Ziyaret kapsamında Merkezi Araştırma Laboratuvarı gezilerek Hocamıza bilgiler verilmiştir. Ayrıca Prof. Dr. Mahfuz Elmastaş ile Merkezi Araştırma Laboratuvarının Danışma Kurulu’nda yer alması yönünde bir anlaşma yapılmıştır.

• Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bartın Şubesi Başkanı Muhammet Aksoy, Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezimizi (BUMLAB) ziyaret etti.

• Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Laboratuvarımızı Ziyaret Etti

• Prof. Dr. Mahfuz Elmastaş' ın Laboratuvarımızı Ziyareti

• NUMUNE KABUL ŞARTLARI

• Cihaz Videoları sayfamız güncellenmiştir