Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Laboratuvarımızı Ziyaret Etti

20.02.2020 tarihinde Bartın Hayme Ana MTAL öğretmenleri ve öğrencileri laboratuvarımıza teknik gezi düzenledi.

Teknik gezi kapsamında Merkezi Laboratuvar Müdürü Doç. Dr. Abdullah Cahit Karaoğlanlı ve Öğr. Gör. Volkan Murat Yılmaz tarafından laboratuvarımız hakkında öğrencilere genel bilgi verildi. Anti Kanser Araştırma Laboratuvarı ise Fen Fakültesi Biyoteknoloji Bölümü Araştırma Görevlileri Ahmet Karakuş ve Rızvan İmamoğlu tarafından detaylı olarak tanıtıldı.

Sonrasında toplantı salonunda öğrenciler ve öğretmenler ağırlanarak Bartın Üniversitesi'ndeki eğitim-araştırma olanakları ile ilgili öğrenciler bilgilendirildi.
  • Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bartın Şubesi Başkanı Muhammet Aksoy, Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezimizi (BUMLAB) ziyaret etti.

• Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Laboratuvarımızı Ziyaret Etti

• Prof. Dr. Mahfuz Elmastaş' ın Laboratuvarımızı Ziyareti

• NUMUNE KABUL ŞARTLARI

• Cihaz Videoları sayfamız güncellenmiştir