image/svg+xml
image/svg+xml

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bartın Şubesi Başkanı Muhammet Aksoy, Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezimizi (BUMLAB) ziyaret etti.

Bartın Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (BUMLAB) ziyaret eden Bartın MÜSİAD Şube Başkanı Muhammet Aksoy’a tamamlanan ve devam eden araştırmalar, projeler ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Ziyarette, Müsaid Şube Başkanı Muhammet Aksoy’a Bartın Sektörel Kalkınma ve İşbirliği Kurulu (BARKİK) Yürütme Kurulu Başkanı ve BUMLAB Müdürü Doç. Dr. Abdullah Cahit Karaoğlanlı, Müdür Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Derviş Özkan ve BUMLAB Öğretim Elemanları ve Teknik Personelleri eşlik etti.

BUMLAB bünyesinde gerçekleştirilen ziyarette gelişen dünya düzeni ve ekonomilerinde bilginin önemi, Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge) faaliyetleri, ileri imalat ve üretim süreçleri, nitelikli insan unsurunun geliştirilmesi, Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği ile Filyos Vadisi Projesi başlıkları ele alınarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Doç. Dr. Abdullah Cahit Karaoğlanlı, ziyaretleriyle bizleri onurlandıran MÜSİAD Şube Başkanı Muhammet Aksoy’a yakın ilgileri için teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.



  • Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bartın Şubesi Başkanı Muhammet Aksoy, Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezimizi (BUMLAB) ziyaret etti.

  • Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Laboratuvarımızı Ziyaret Etti

  • Prof. Dr. Mahfuz Elmastaş' ın Laboratuvarımızı Ziyareti

  • NUMUNE KABUL ŞARTLARI

  • Cihaz Videoları sayfamız güncellenmiştir

  • Mekanik Testler Hakkında Eğitim

  • Turgut Işık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden laboratuvarımıza ziyaret